Slibning og lakering af møbler

Er du interesseret i at få hjælp til møbellakering? Hos Reersø Møbelpolstrer har vi specialiseret os i renovering af møbler herunder at slibe og lakere træstole, så de færdige møbler fremstår som nye. Møblerne bliver først totalt nedslebet for gammel lak, derfor påført to lag vandbaseret miljølak, hvorfor de bliver mellemslebet og til sidst får påført slutlak.

Vi tilbyder slibning og lakering af møbler for kunder på hele Sjælland – vi har især hjulpet mange i Roskilde, Køge og København. Alt afhængigt af din ordres størrelse, pålægges der muligvis et gebyr for afhentning og levering af møblerne. Udover møbellakering tilbyder vi også gerne møbelpolstring.

Mulighed for antibakteriel møbellakering

Vi har siden 2017 også tilbudt antibakteriel lakering af møbler til vores kunder. Vores sælger fortæller gerne om disse tiltag.

Vores priser varierer alt efter møblernes udformning, men du vil få en fast pris, inden arbejdet påbegyndes.

Vil du vide mere om lakering af møbler?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud på slibning eller lakering af møbler. 

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål samt rådgive dig til, hvilken løsning der vil fungere bedst til lige præcis dit behov. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Reersø Møbelpolster ApS
CVR: 39178699

Strandvejen 78

4281 Gørlev - Åben i Google Maps

Reersø Møbelpolster ApS støtter ​Danske Hospitalsklovne - læs mere