Professionel møbelpolstring

Har du et gammelt møbel, som trænger til at blive renoveret eller ompolstret? Det kan for eksempel være, at du skal bruge hjælp til ombetrækning af stole? Så står vi hos Reersø Møbelpolstrer klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med møbelpolstring, og vi tilbyder vores hjælp i blandt andet Roskilde, Køge, København og på resten af Sjælland.

Ompolstring af møbler giver nyt liv

En gammel stol, der har været i familiens eje i løbet af flere generationer, har måske ikke den store pengemæssige værdi – men for familien er den deres dyreste eje, og derfor værd at bevare. For os er det lige så spændende, og måske endda mere, at renovere og ompolstre sådanne møbler for at give dem et helt nyt liv.

Få et tilbud fra vores møbelpolstrer

Vi kommer gerne ud og giver en uforpligtende pris på møbelpolstring, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste. For institutioner og sygehuse udarbejdes tilbud på ompolstring af møbler for de enkelte afdelinger.

Alle ordrer på over 10.000 kr. afhentes og leveres uden beregning. Ved ordrer på under 10.000 kr. pålægges et gebyr på 450 kr. pr. ordre. Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder for ompolstring af møbler.

Reersø Møbelpolster ApS
CVR: 39178699

Strandvejen 78

4281 Gørlev - Åben i Google Maps

Reersø Møbelpolster ApS støtter ​Danske Hospitalsklovne - læs mere